sommar snubbe

Okej, nu är det vår, dvs, sommaren närmar sig mes stormsteg och detta betyder i sin tur att det är dags att ta en koll i garderoben, speciellt killarna.

Jag är ledsen att säga det men att använda samma plagg som du använt tidigare på året är ingen jättebra ide.
Det handlar inte om att du behöver byta ut varenda plagg, det som gäller är att du behöver komplettera, som det så fint heter. Dvs dags att lägga undan vissa plagg och slänga in några nya.
Det finns inga själ  tycker jag att ha en "sommar" och en "höst-och vinter" uppstättning med kläder.
Men det kluriga är att fundera ut vad som egentligen funkar under de olika säsongerna.

Jag har slängt ihop lite saker som man verkligen kan passa på att fylla sin garderob med nu innan sommaren verkligen sätter fart.

Chinos, ja det är snyggt!
rulla upp kanten på byxan, inte upp över vaden utan bara så man kan skymta fotknölen.

Tygskor/canvasskor
Är du killen som alltid brukar knalla om kring i balla sneakers, låt isåfall dessa skor vila under sommaren och tänk retrosneakers, converse. Helst låga till chinosen om du frågar mej.

Solbrilllor
Snälla låt oss slippa Raybans Pilotbågar med spegelglas denna sommaren. Satsa hellre på ett par Wayfares, förra årets fluga eller om du är riktigt sjukt modig ska du tänka, HarryPotter och Elton John, runda små bågar är nästa glasögonmodell.

Acc
Du som kille är år 2008 ska äga minst en väska.
Alla männikor har rätt till en väska.
Tänk dej en sommar utan väska, vad ska du packa ner dina badkläder i, NEJ, inte en Ica kasse! Det som gäller är en snygg nylon väska, eller en tyg kasse ála bandkasse, eller en snygg svart klassisk skinnväska.

Smycken är också en grej ni killar behöver ta er en funderare runt.
Skippa surfhalsband om du bor på våra breddgrader i sverige, om du tvunget ändå känner för att bära just halsband kan det väl vara en schysst kulkedja(smal) med något personligt hänge i, såpass långkedja att du kan stoppa den innanför tröjan.

Strumpor, ankelsockan, finns inga andra anlternativ om du inte skippar sockan helt och hållet.

Bälte, behöver du bära bälte eller om du bara vill ah det för att du är stilmedveten och tycker att det är schysst, låt det då vara ett skinnbälte, inga stora spännen, bara ett enkelt brunt läderbälte. Om du är riktigt modig och vågar bära ett smalt bälte till dina chinos blir det helt rätt. 

image73
image74

Kommentarer
Postat av: Anna

Bockar och bugar! Helt rätt!

2008-05-14 @ 09:32:31
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: Patrik

Vad är det för halsband du pratar om? Lite mer info tack!

2008-06-02 @ 00:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0