5 hits från Apple!

Apple lyckas ju som vanligt med det mesta de försöker med, och här är 5 hits därifrån.

MacBook Air
- Världens tunnaste dator. Den får plats i ett kuvert och väger bara lite mer än 1 kg. Saknar CD-/DVD-spelare och har minimalt med anslutningar, men behövs det när världen är trådlös? Pris, från 16 495 kr.image36

iPhone - Läs dina mail, hitta rätt med Google Maps, se filmer på YouTube, kolla vädret, håll koll på aktierna, surfa på nätet, lyssna på musik och se på film. Eller ring ett samtal. iPhone är mer än bara en telefon. Kommer förhoppningsvis till Sverige senare i år. Pris i USA cirka 2 400 kr.
image37

iPod shuffle - Apples minsta iPod som kläms fast likt en klädnypa. Fäst den på jackan, halsduken, i bältet eller var som helst. Finns i flera färger för att passa din personlighet. Pris, från 429 kr.
image38

Nike+iPod - En sensor i löpskorna skickar information om hur snabbt och långt du springer till din iPod. Dina träningsresultat skickas sedan till en webbsida hos Nike där du kan se och jämföra dina resultat. Pris: 275 kr.
image39

Time Capsule - Trådlös bredbandsrouter med inbyggd hårddisk som automatiskt tar backup på din dator. Fungerar tillsammans med Apples backup-program Time Machine i Mac OS X Leopard. Pris: från 2 895 kr.
 image40

Kommentarer
Postat av: the C.h

Tack för ett bra inlägg om Apple.
Macbook Air toppar önskelistan till studenten just nu. Även fast man inte har något större behov av den :) Man vill ju ha en dator för att den är snygg, inte för att den är bra ;)

Har ett litet önskemål: Du/ni får jätte gärna kategorisera ämnena ni skriver om (Mode, prylar m.m.) för att göra det enklare för oss som troget följer eran blogg. Hade varit tacksamt!

2008-04-26 @ 13:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0